Poljoprivredna apoteka online po vašoj meri

Imazar 40

Selektivni herbicid za suzbijanje korova u usevu soje i suncokreta (samo hibridi suncokreta tolerantni na imidazolinone)

Aktivna materija Imazamoks 40 g/l

Formulacija Koncentrovani rastvor (SL)

NAPOMENA: (Ova napomena je nezvaničnog karaktera)

Imazar 40 je preparat koji ima istu aktivnu materiju, kolicinu aktivne materije i istu formulaciju kao preparati: Ikarus, Passat,... On (Imazar) moze da uradi isti posao kao pomenuti preparati.

 Uporedite cene klikom na preparat označen plavom bojom.

Primena
1. SOJA
Imazar 40 se primenjuje posle nicanja useva od dvopera do drugog trolista (faza 11-13 BBCH skale), a korovi od klijanja do razvoja šestog lista (najbolja efikasnost je kada su korovi u fazi razvoja do četvrtog lista) i to: u količini primene od 1-1,2 l/ha.

2. SUNCOKRET (hibridi tolerantni na imidazolinone)
Imazar 40 se primenjuje posle nicanja useva do faze 3 para listova (faze 5-15 BBCH skale), a korovi od klijanja do razvoja šestog lista (najbolja efikasnost je kada su korovi u fazi razvoja do četvrtog lista) i to: u količini primene od 1-1,2 l/ha.
– za suzbijanje volovoda (Orobanche spp.) i to u količini primene od 1,2 l/ha, primenom kada je sunockret u fazi od drugog do trećeg para listova (faze 12-18 BBCH- skale).

Utrošak vode 200-400 l/ha

Karenca:
Soja - 35 dana
Suncokret - obezbeđena vremenom primene

 

SPEKTAR DELOVANJA:

JEDNOGODIŠNJI USKOLISNI (TRAVNI) KOROVI:
Muhar zeleni (Setaria viridis), muhar sivi (Setaria glauca), muhar lepljivi (Setaria verticillata), divlji sirak iz semena (Sorghum halepense).

 

 

Imazar 40 1lit

Grupa proizvoda

Opis

Jedinica mere

kom

Šifra

4021

Cena sa PDV-om

1.599,14 rsd

* Troškovi dostave nisu uračunati u cenu

Popust